Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


 

Waterlily on pitkän harkinnan jälkeen perustettu virtuaalinen lännenratsastus talli. Pystytetty 16.7.2018. Kasvatan
quartereja, painteja ja ehkä välillä tulee myös muun rotuisia varsoja. Talli sijaitsee Yellowstonessa, koska olen aina pitänyt

sitä paikkaa todella kauniina. Tallia pyörittää puoleksi suomalainen ja puoleksi kanadalainen Jirka, 25v. Hevoset ovat
aina olleet osa perhettä. Waterlilyn ensimmäiset hevoset ovat Jirkan isän kanadalaisia kasvatteja. Tarkemmin esittelysivulla.

 

Olin jo aiemmin kiinnostunut virtuaalitalleilusta, olisiko ollut vuoden 2013 tienoilla, mutta silloin pelkäsin saavani yhtä negatiivista palautetta kuin jotkut hevostalli.net sivuilla. Muutenkin yhteisö näytti minun silmään hieman negatiiviseltä ja tapahtui paljon haukkumista. Nyt alkuvuodesta kuitenkin eksyin näihin piireihin uudelleen ja huomasin palstojen siirtyneen keskustaan. Hetken luettuani juttuja ja keskusteluja päätin koettaa omaa tallia, tässä se nyt on. Keskustan puoella näkyi niin paljon positiivisia kommentteja ja muutenkin ilmapiiri oli paljon parempi.

Aiemmin pelkäsin myös tekeväni jotain väärin, hevosilla kilpaileminenkin tuntui mutkikkaalta ja osa kasvattajista vaati myynnissä olevilta kasvateiltaan minulle tuntemattomia asioita. Nyt kuitenkin vanhempana nuo tuntuvat selkiytyneen, olenkin lukenut ja ottanut selvää erilaisista palkinnoista jne.Olen todella tarkka siitä miltä tallini tulisi näyttää visuaalisesti. Haluan että se on selkeä, siisti ja että panostukseni välittyy. Jos teen jotain niin teen sen 100%. Haluaisin pitää tallin niin pienenä jotta voisin panostaa jokaiseen siellä asuvaan hevoseen hyvin. Rakastan tarinoiden kirjoittamista joten tekstiä niiden sivuille varmasti kertyy. Aloitin tallini kolmella Quarterin hevosella ja yhdellä paintilla jotka keksin päästäni. Sen jälkeen ostin lisää hevosia kasvattajilta taikka myyjiltä. Haluan että tallissa asustaa vain ja ainoastaan sellaisia hevosia joista pidän. Haluan myös että kaikilla on omat siistit kuvat, ne herättävät hevosen henkiin.

Jirka, VRL-14535
 

 

05.11.2018 - Sivujen vaihdos käynnissä, saa nähdä mitä tästä tulee. Tekisi mieli pistää koko homma uusiksi, mutta ei ole juuri nyt mitään ideoita ulkoasun suhteen.

04.11.2018 - Täällä ollaan, suunnittelen ulkoasun muutosta ja ehkä jopa koko sivujen vaihtoa toiseen, enkä se nostaisi motia taas hetkeksi, katsotaan. En kuitenkaan vielä lopeta tallia.

12.09.2018 - Kyllä minä täällä oon! En oo nyt päivitellyt oikein mitään, en oo osallistunut kisoihinkaan. Hieman tuli jotenkin sellainen olo että kisatuloksia pitäisi kerätä todella paljon ennenkuin voisin tehdä ensimmäisiä varsoja. Mikä ehkä veti hieman motivaatiota alaspäin. Tai siis tuli semmoinen "huh huh, en jaksa" olo.. ainakin nyt hetkeksi.

13.08.2018 - Hevosille lisäilty kisatuloksia, ei vieläkään kaikilla samanlaiset sivut.
02.08.2018 - Talliin uusi Quarter sekä Missourifoxtrotter. Hevosten sivujen uudistus jatkuu. 
31.07.2018 - Aloitin hevosten sivujen parantelun.
20.06.2018 - Meillä on jo kiva kasa hevosia.
16.06.2018 - Talli perustettu.

  


 

 

© Sivun kolme kuvaa: Will Marlow, Deb Etheredge ja Joe Pallas. (yläbannerin gif kuvat: Saferion) lintukuva: GoldenFlowerBabe

©2019 Waterlily - suntuubi.com